Om oss

Widéns Begravningsbyrå

När du kontaktar oss på Widéns Begravningsbyrå kan du vara säkert på att få ett tryggt bemötande. Widéns grundades 1902 och här jobbar engagerade rådgivare med lång erfarenhet och stor empati.

Vi har också genomgått en omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och uppdaterar våra kunskaper kontinuerligt. Det ger dig en trygg försäkring om att du får rätt hjälp och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt.

Hos oss är det du som väljer vad vi ska hjälpa till med och i ett personligt möte lyssnar vi noga till dina behov. Vi leder dig igenom alla delar av begravningen, t ex val av kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en möjlighet till ett minnesvärt avsked utifrån den avlidnes och dina önskemål.

Utöver det som gäller begravningen vill många också ha hjälp med juridiken. Där samarbetar vi med vårt systerföretag Verhill Familjejuridik som också finns här i Karlstad.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Widéns.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF